REGIDOR

Carles Grimalt

 
Biografía

Nat el 6 d’Octubre del 1971 vaig cursar els estudis de batxillerat a l’Institut Mossèn Alcover de Manacor al mateix temps que compaginava els estudis musicals de grau superior de piano i guitarra al conservatori de Palma de Mallorca.

Malgrat tot la part musical és la meva passió, el món audiovisual sempre m’ha atret d’una manera molt forta, per això vaig realitzar tres anys d’estudis cinematogràfics a l’escola de cinema “Sa Nau” de Palma, per tal de conèixer amb profunditat el llenguatge audiovisual.

He produït i dirigit programes de televisió per Canal4, TVManacor, TVInca, TvMallorca i IB3, a més he format i form part de diversos grups musicals amb els quals he editat 14 discs.

Aquesta darrera legislatura he conegut molt d’aprop com funciona el nostre Ajuntament de Manacor i de ben segur que si tenim oportunitat, podrem canviar, cap a millor, moltes de coses!


Motivació

Vull continuar amb la tasca que hem fet aquests darrers 4 anys a l’Ajuntament de Manacor amb el proposit de tenir un altre municipi, un poble del que estar orgullosos, fent valer les idees de totes i tots!


Funcions a l’Ajuntament 
– Comunicació
– Fires
– Serveis generals
– Brigada
– Atenció al ciutada
– Activitats
– Cementiri