CANDIDATES

Carles Grimalt

Biografía

Nat el 6 d’Octubre del 1971 vaig cursar els estudis de batxillerat a l’Institut Mossèn Alcover de Manacor al mateix temps que compaginava els estudis musicals de grau superior de piano i guitarra al conservatori de Palma de Mallorca.

Malgrat tot la part musical és la meva passió, el món audiovisual sempre m’ha atret d’una manera molt forta, per això vaig realitzar tres anys d’estudis cinematogràfics a l’escola de cinema “Sa Nau” de Palma, per tal de conèixer amb profunditat el llenguatge audiovisual.

He produït i dirigit programes de televisió per Canal4, TVManacor, TVInca, TvMallorca i IB3, a més he format i form part de diversos grups musicals amb els quals he editat 14 discs.

Aquesta darrera legislatura he conegut molt d’aprop com funciona el nostre Ajuntament de Manacor i de ben segur que si tenim oportunitat, podrem canviar, cap a millor, moltes de coses!


Motivació

Vull continuar amb la tasca que hem fet aquests darrers 4 anys a l’Ajuntament de Manacor amb el proposit de tenir un altre municipi, un poble del que estar orgullosos, fent valer les idees de totes i tots!

 

Andrea Ortiz Parera

Biografía

Vaig néixer a Manacor fa 41 anys i és on resideixo actualment, encara que vaig passar diversos anys estudiant a Barcelona. En aquests moments treballo com a assessora del grup polític de Podem en el Consell de Mallorca, centrant-me especialment en temes de comunicació i argumentari.

Vaig iniciar els estudis d’història i vaig estar treballant com a secretària en una fàbrica. Més endavant vaig ser redactora en una productora de televisió, treball que vaig començar a compaginar amb una gran passió: la dansa. En pocs anys vaig formar la meva pròpia companyia professional amb la qual actuem durant uns 10 anys, al mateix temps que feia classes. La formació contínua és una constant en la meva vida, per la qual cosa a part de viatjar regularment a Egipte per a estudiar la dansa, el folklore i la cultura, he estudiat sobretot idiomes. Fa anys em vaig fer el ferm propòsit d’arribar a parlar de forma fluida el xinès mandarí, i després de deixar-lo uns anys per a graduar-me en Comunicació en la UOC, en 2019 el reprendré.

D’altra banda, m’encanta el cinema, encara que no tinc cap director favorit. També m’apassiona llegir, i aquí sí que haig de dir que em debato entre Murakami i García MárquezIntento mantenir-me en forma practicant ballet i boxa, i sempre que puc col·laboro amb una associació animalista de l’illa.


Motivació

Podem Manacor ha estat, des dels seus inicis, un espai d’intercanvi d’idees i companyerisme. La bona gent del cercle de Manacor i les ganes de treballar per la millora del municipi. Volem Manacor va ser un projecte que va neixer amb uns clars objectius de canvi i millora del municipi, i amb només un regidor ha fet un treball ingent des de l’oposició per dur a terme aquests objectius. Ara, amb Podem, disposarem d’una estructura i un suport encara més sòlids per fer més i per fer-ho millor.

 

Ramon Jaume Perez Muñoz

Biografía

Vaig néixer a Palma l’any 1981, tinc 37 anys. Porto a Manacor des de fa 15 anys, on em traslladi a viure després de conèixer a la meva parella. He treballat des de llavors en el municipi, principalment en empreses relacionades amb l’automoció. Encara que durant tres anys regent una botiga de jocs de taula, rol i wargames, que es trobava en el Passeig Ferrocarril.

Com a aficions sóc jugador de tota mena de jocs de taula, he estat jugador de rugbi amb l’equip local i m’agrada organitzar esdeveniments i activitats relacionades amb les meves aficions.

Sóc una persona molt política, des de fa molts anys xopant-me d’informació i vaig decidir fa uns mesos fer el pas a la política activa.


Motivació

Manacor és un municipi ric i plural, amb una gran història i cultura. I creiem que podem fer molt mes que l’actual equip municipal. Estem estancats des de fa molts anys, a causa d’una gestió molt deficient. Amb poc suport a l@s vecin@s i a les petites empreses que enriqueixen el poble.

Vull col·laborar amb la meva variada experiència laboral i vital. He provat (i sofert) com funciona aquest ajuntament. I crec fermament que es pot fer un treball molt millor.

Convertir aquest municipi en un referent a nivell regional, perquè és possible i existeix el necessari per a fer-ho. Però no es fa, i això hem de canviar-ho.