ENS REUNIM AMB LA CANDIDATA AL CONSELL DE MALLORCA PER POSAR EN COMÚ ELS EIXOS DEL PROGRAMA ELECTORAL

A la reunió que han mantingut avui la candidata a la presidència del Consell de Mallorca, Aurora Ribot, amb el candidat de Podem a la batlia de Manacor, Carles Grimalt, s’han tractat diferents temes importants pel municipi que s’han de treballar de forma conjunta amb el Consell de Mallorca. La mobilitat, el dret a poder beure i cuinar amb aigua de l’aixeta potable i les ajudes al reciclatge han estat alguns dels punts de col·laboració tractats.

La mobilitat, el dret a poder beure i cuinar amb aigua de l’aixeta potable i les ajudes al reciclatge han estat alguns dels punts de col·laboració tractats.

La millora dels accessos a Manacor, per tal d’evitar els embossos de tràfic que es succeeixen sovint, o la seguretat de la carretera que arriba fins a Cala Varques han estat dos punts concrets tractats pel que fa a la mobilitat, on també ha destacat la reivindicació d’una ciutat més amable pels vianants, amb un augment de la zona de vianants, carrils bici i foment dels vehicles d’energia neta. Això encaixa en la idea d’urbanisme feminista pel qual apostam.

L’aigua és una de les reivindicacions històriques a la capital de Llevant, ja que ens trobam que no ha estat mai potable, amb l’enorme despesa que això suposa per a les famílies, així com el risc per la salut. Una desnitrificadora o aconseguir que l’aigua de Sa Costera arribi fins a Manacor són algunes de les solucions proposades.

Per acabar, el foment del reciclatge es pot impulsar amb sistemes de devolució i retorn, que han demostrat tenir un gran èxit a altres indrets on s’han implantat, i que esperam afavoreixi que arribem a tenir el Manacor net que totes i tots volem.