CONFECCIONAM EL PROGRAMA ELECTORAL PER LES ELECCIONS MUNICIPALS

Ara mateix ens trobam confeccionant el programa electoral de cara a les properes eleccions municipals. Ho feim amb diversos eixos. Per una banda, hem penjat a les xarxes socials una enquesta per conèixer quins són els problemes més importants pels i per les veïnades del municipi.

Per un altra banda, el nostre secretari general Carles Grimalt, s’està entrevistant amb una sèrie de persones de diferents àmbits per conèixer quines són les seves inquietuds i com veuen les diferents problemàtiques del municipi.

El tercer eix, serà una trobada amb les diferents associacions per polsar la part cultural, esportiva i social del municipi. Si tu també vols formar part d’aquest programa electoral i dir la teva, no dubtis en venir al nostre local, o posar-te en contacte amb nosaltres!