ENS INTERESA LA TEVA OPINIÓ SOBRE ELS PROBLEMES DE MANACOR

A partir d’avui publicam una enquesta perquè participi la ciutadania de Manacor i doni la seva opinió sobre els problemes que té el municipi.

Aquest sondeig consta de vàries preguntes generals sobre l’estat del municipi i la seva gestió aquests últims anys. Es dóna la possibilitat a les persones que participin de classificar els temes segons la seva importància i d’aquesta forma establir una classificació de prioritat a l’hora d’invertir esforços per aplicar solucions. Els resultats que es vagin obtenint seran de gran utilitat per a traslladar de forma fidel l’opinió de manacorines i manacorins al nostre programa participatiu que s’està confeccionant de cara a les eleccions del 26 de maig d’aquest any.

Les enquestes es realitzaran en qualsevol dels actes que es realitzen en la seu, quan sortim pel carrer preguntant o fent clic al botó, t’animes a donar la teva opinió?