VOLEM RE-MUNICIPALITZAR ELS SERVEIS PRIVATITZATS

Aquest proper plenari presentam una moció per tal que l’Ajuntament recuperi el servei externalitzat de la neteja d’edificis públics. Ja ha quedat més que palès que cada vegada que externalitzam un servei, els manacorins i manacorines sortim perdent. L’exemple del servei d’il·luminació és ben clar, quasi cada vespre tenim barris i carrers a les fosques perquè l’equip de govern PI-PP i AIPC/SYS són incapaços de fiscalitzar l’empresa que ens dóna el servei.

L’equip de govern
PI, PP i AIPC/SYS  és incapaç de fer cumplir el contracte a les empreses adjudicatàries

Aquest juny acaba la concessió del servei de neteja d’edificis públics i és per això que demanarem al proper ple, que l’Ajuntament es faci càrrec d’aquest servei, ja sia mitjançant la Societat Anònima Municipal ( SAM ) o un altre formula. Esperam que aquest cop, l’equip de govern obri els ulls i miri per les nostres veïnades i veïnats.