DEMANAM A LES EMPRESES DE MANACOR IGUALTAT SALARIAL ENTRE HOMES I DONES.

Volem Manacor ha presentat avui una moció demanant a les empreses locals que equiparin els salaris entre treballadors i treballadores, defensant el principi de justícia de que una mateixa feina ha de tenir igual salari i en compliment de la llei. La moció, presentada pel regidor Carles Grimalt, s’ha aprovat per unanimitat de tots els grups al ple de l’ajuntament manacorí d’aquest dilluns.

El regidor de Volem va expressar fa uns dies que ja era hora que s’apliqués la Llei orgànica 3/2007 per a la igualtat efectiva entre homes i dones, i al·legant que l’Ajuntament de Manacor era “conscient de la desigualtat que hi ha a l’Estat”, va presentar una moció que l’instava a “fer arribar a les empreses manacorines una comunicació per conscienciar els empresaris de la necessitat de la igualtat real”.

Aquesta moció insta al Congrés a acabar amb la discriminació salarial i critica Rajoy

Aquesta moció, que constava de tres punts, ha estat aprovada avui per tots els grups del consistori, que han demanat -com es deia a un d’aquests tres punts- fer arribar al Congrés dels Diputats l’acord al què s’ha arribat a l’ajuntament manacorí, instant així la cambra estatal a “fer servir totes les eines necessàries perquè no hi hagi cap tipus de discriminació salarial a les empreses espanyoles entre dones i homes que fan la mateixa tasca”.

En la justificació de la moció, el regidor de Volem ha inclós un dura crítica al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, “pel seu menyspreu cap al principi d’igualtat entre ciutadans i ciutadanes”. Grimalt s’ha referit a les declaracions de Rajoy durant una recent entrevista de ràdio en què va evitar respondre si impulsaria o no una llei que obligàs a equiparar els salaris entre homes i dones.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s